Over ons

What we are?
Brick7 is een zoekmachine voor banen, auto's en Vastgoed, zodat de bezoekers van te vinden Jobs, Auto's en Vastgoed geplaatst op duizenden bedrijfsterreinen, individuele blogs en verschillende besturen. Brick7 kaarten de enorme keuze van het aanbod beschikbaar op het internet in een uitgebreide database door te verwijzen naar listings die afkomstig zijn van websites van bedrijven, vacaturebanken, Auto dealers website, vastgoed agent websites en grote gespecialiseerde websites in Auto's, Jobs en vastgoed.

Brick7.com werd in 2007 opgericht met als doel een radicale verbetering van on-line Job, Auto's en vastgoed zoeken. Het bedrijf werd al snel erkend als een marktleider, zowel in de handel en de zakelijke media. Met behulp van een snelle en eenvoudige interface, kunnen gebruikers query's deze database op besparen zich de de moeite van het bezoeken van elke site afzonderlijk. Enig van deze advertentie bieden zijn niet gehost door Brick7 en gebruikers worden altijd doorverwezen naar de oorspronkelijke aanbieding. In wezen, Brick7 fungeert als het verkeer bestuurder aan die sites.

Brick7 De zoekmachine netwerk omvat meer dan 25 landen, met aparte interfaces die worden vertaald in verschillende talen. Onze technologie Brick7 agenten (on-line robots) te scannen op het web en te identificeren Job, auto en Vastgoed overzicht op het internet, zoals op de websites van bedrijven die slechts kan de lijst een of twee banen, auto's en Vastgoed of op grotere gespecialiseerde websites die honderden functie Jobs, Auto's en Vastgoed.

Deze lijsten zijn dan regelmatig gescand en de werkgelegenheid, auto's en Vastgoed gevonden, worden toegevoegd aan de index.
How to contact us?
Should you have any questions or suggestions, please feel free to contact us.